Sneeuwkettingen 8-2/2- R/

Bent u op zoek naar sneeuwkettingen voor de bandenmaat 8-2/2--/? Dan zit u goed op Sneeuwkettingen4u. Wij hebben sneeuwkettingen van de merken RÜD, König, Maggi Trak, Weissenfels, Spikes Spider, Pewag en Husky Butzi tegen zeer scherpe prijzen.

Bovendien worden alle bestellingen die zijn geplaatst op werkdagen voor 15:00 de volgende dag nog geleverd, zowel in Nederland als België. En dat zonder verzendkosten! Koop daarom uw sneeuwkettingen 8-2/2- R/ bij Sneeuwkettingen4U!

Resultaat 1–65 van de 9223372036854775807 resultaten wordt getoond

Sneeuwkettingen 8-2 2- R/

De bandenmaat 8-2/2--/ staat voor een breedte van de band van 8-2, een hoogte van de band van 2- en een velgmaat (R) van /. Alternatieven voor de notatie van de bandenmaat zijn o.a. 8-2/2- /, 8-2/2- R/, 8-2 2- / of 8-2 2- R/.

In het bovenstaande overzicht staan alle sneeuwkettingen die te gebruiken zijn op de bandenmaat 8-2/2--/.

Waar moet ik nog meer opletten naast de bandenmaat 8-2/2- R/
Naast de bandenmaat 8-2-2- R/ dient u ook te kijken naar het gewicht van uw auto.

Heeft u een zwaardere auto, van boven de 1650 kg, zoals een SUV, bestelwagen of 4x4, selecteer dan de filteroptie om het aanbod sneeuwkettingen te filteren op het gebruik van een SUV. Naast de bandenmaat en het gewicht van de auto is de binnenspeling, ook wel wielkastruimte genoemd, zeer bepalend voor het kiezen van de juiste sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen moeten dus niet alleen passen op uw bandenmaat maar dienen tevens te voldoen binnen de marges van de wielkastruimte. Veelal is deze maximaal 9mm voor personenwagens en 16mm voor SUVs. Controleer dit altijd in het instructieboekje van uw auto. Staat er in het instructieboekje dat er geen sneeuwkettingen passen op uw bandenmaat? Dan heeft u zogenoemde loopvlaksneeuwkettingen nodig. Ook deze kunt u kopen op Sneeuwkettingen4u. Aan de linkerkant - of bij mobiel bovenaan - kunt u gebruik maken van onze handige filteropties. Ook hebben we voor de meeste autos extra uitleg met betrekking tot het gebruik en advies van de sneeuwkettingen.

TIP: Wilt u weten welke sneeuwkettingen passen op uw voertuig? Probeer dan onze online sneeuwkettingen adviesmodule.

Heeft u vragen of weet u niet zeker welke sneeuwkettingen passen op uw winterbanden? Neem dan gerust contact met ons op voor een passend advies.