Online sneeuwkettingen kopen

[thb_gap height=”20″][thb_header icon=”fa-automobile” title=”Goedkope sneeuwkettingen kopen? ” sub_title=”Bekijk ons assortiment sneeuwkettingen en bestel direct online!”][thb_product product_sort=”by-id” carousel=”yes” item_count=”13″ columns=”4″ product_ids=”2887,2698,1494,1660,2146,3213,1856,2342,2541,3329,2663,3965″]
[thb_header title=”Sneeuwkettingen online kopen”]

Bij Sneeuwkettingen4U kunt u sneeuwkettingen direct online bestellen. U vindt bij ons een ruim assortiment, van goedkope tot de meest comfortabele en meest gemakkelijk te gebruiken sneeuwkettingen. Uiteraard zijn alle sneeuwkettingen goedgekeurd en voorzien van het TÜV keurmerk en voldoen ze aan de Europese en lokale regelgeving. Tevens worden alle sneeuwkettingen geleverd zonder verzendkosten, de verzending is dus gratis!

Sneeuwketting zoeker

Met onze unieke sneeuwketting zoeker vindt u eenvoudig de beschikbare sneeuwkettingen die passen op de wielmaat van uw auto. Geef de inchmaat van uw velgen op, de breedte van de band en de hoogte en u krijgt automatisch het aanbod sneeuwkettingen te zien dat past op de opgegeven bandenmaat.

[thb_gap height=”15″]

Met onze geavanceerde filters kunt u het aanbod sorteren op geschiktheid voor personenauto’s, SUVs, 4×4 en bestelwagens en kunt u aangeven of u sneeuwkettingen zoekt die normaal, snel of supersnel gemonteerd kunnen worden. Tevens kunt u filteren op sneeuwkettingen welke geschikt zijn voor auto’s met een beperkte ruimte vrije tussen de band en wielkast (binnenspeling). Kortom, wij maken het kiezen van de juiste en goedkoopste sneeuwketting voor u zo eenvoudig mogelijk.

Bij ons hoeft u niet door 500 verschillende types te zoeken, u kiest uit maximaal 15 varianten en op basis van uw inch, breedte en hoogtemaat kiezen wij het juiste type binnen de gekozen varianten en merk. Hiervoor gebruikt u onze handige filters. Een nieuw paar sneeuwkettingen kopen hoeft dus helemaal niet meer ingewikkeld te zijn. Slimme wintersporters kopen hun sneeuwkettingen goedkoop, snel en zeer eenvoudig op Sneeuwkettingen4U!

Goedkope sneeuwkettingen van top kwaliteit

Een ontspannen reis naar het buitenland in de winter, of het nou is voor een zakenreis of voor een wintersport, begint met een goede voorbereiding. Met goede sneeuwkettingen in uw bagage start u zelfverzekerd aan uw reis. U wilt uzelf of uw gezin onderweg toch niet in gevaar brengen? U wilt graag voldoen aan de regels in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk of Italië en als de wegen onbegaanbaar lijken wilt u er graag zeker van zijn dat uw sneeuwkettingen u veilig de bergpas op en af brengen. Daarom bieden wij bij alleen producten die voldoen aan de TÜV kwaliteitseisen en dat tegen een zeer lage prijs. De meeste sneeuwkettingen uit ons assortiment scoren hoog of zijn zelfs testwinnaar bij de ANWB, ADAC, TCS of andere sneeuwkettingtesten.

Wij hebben goedkope sneeuwkettingen vanaf 38.95 EUR voor personenwagens maar ook loopvlak sneeuwkettingen voor SUVs, 4×4 en bestelwagens met bijvoorbeeld weinig binnenspeling en hoge PKs.

Veilig sneeuwkettingen online kopen

Op onze overzichtelijke webshop koopt u veilig online uw nieuwe sneeuwkettingen:

  • Unieke online sneeuwkettingzoeker met uitgebreide filteropties
  • Groot assortiment sneeuwkettingen
  • Alle sneeuwkettingen direct uit voorraad verkrijgbaar
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gegarandeerd lage prijzen
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Veilige en uitgebreide betalingsmogelijkheden
  • QShop keurmerk

Welke type sneeuwketting u ook zoekt, wij hebben ze allemaal, bekijk snel ons aanbod en koop vandaag nog uw nieuwe sneeuwkettingen via onze webshop.

[thb_gap height=”20″]
[thb_image image=”4914″ img_size=”groot” alignment=”center”][thb_gap height=”20″][thb_header icon=”fa-warning” title=”Sneeuwkettingenplicht”]

Sneeuwkettingen bieden extra grip op besneeuwde en beijzelde wegen waar winterbanden tekort schieten. In de meeste wintersportgebieden geldt in bepaalde omstandigheden een verplichting sneeuwkettingen te gebruiken. Het hebben van kettingen is doorgaans altijd verplicht. Wegen waar deze verplichting geldt, zijn te herkennen aan een rond blauw bord met een sneeuwketting erop zoals hierboven afgebeeld.

Let op met kunststofkabel
Ondanks dat sommige sneeuwkettingen die gemaakt zijn koolstofversterkte kunststofkabel, zoals de Michelin Easy Grip II, in diverse testen goed scoren zijn deze in de meeste landen in de Alpen nog niet toegestaan. Omdat er geen staal in de ketting is opgenomen zijn deze kettingen niet toegestaan als er een kettingplicht geldt.

Wilt u weten wat de regels en verplichtingen zijn in het buitenland? Lees hier alles over sneeuwkettingen en regelgeving.

[thb_image image=”4915″ img_size=”groot”][thb_gap height=”20″][thb_header icon=”fa-car” title=”Sneeuwsokken”]

Ondanks dat sneeuwsokken, hoezen die men over de band kan trekken om deze meer grip te geven, redelijk grip op sneeuw kunnen hebben zijn deze niet geschikt om te presteren in wintersportomstandigheden. Het gebruik als alternatief voor sneeuwkettingen wordt dus absoluut niet aanbevolen. Bovendien zijn sneeuwsokken niet toegestaan als sneeuwkettingen verplicht zijn. Sneeuwsokken kunnen in Nederland eventueel gebruikt worden om het wegrijden makkelijker te maken maar zijn dus geen goed alternatief voor winterbanden en sneeuwkettingen.

Velgenbescherming
Bent u bang dat sneeuwkettingen uw aluminium velgen kunnen beschadigen? De meeste sneeuwkettingen hebben een speciale velgenbescherming. Wilt u absoluut geen risico voor krassen op uw velgen? Kies dan voor de speciale RUD Hybrid sneeuwkettingen.

[thb_image alignment=”center” image=”4912″ img_size=”groot”][thb_gap height=”20″][thb_header icon=”fa-flask” title=”Bandenspray”]

Er bestaan bepaalde bandensprays op de markt. Deze spuitbussen met een lijmachtige substantie blijken wel gebruiksvriendelijk, maar bieden weinig grip op sneeuw en ijs. De laag die deze “spray on sneeuwkettingen” op de banden aanbrengen slijt erg snel en bieden onvoldoende grip tijdens wintersportomstandigheden en verse sneeuwval. Deze bandensprays zijn dus geen goede en veilige vervanging voor sneeuwkettingen. Bovendien zijn deze niet toegestaan als alternatief als sneeuwkettingen verplicht zijn. Wel kunnen ze hulp bieden bij het wegrijden van de auto.

[thb_image alignment=”center” image=”4913″ img_size=”groot”][thb_gap height=”20″][thb_header icon=”fa-wrench” title=”Montagehandleidingen”]

Een goede reis begint met een goede voorbereiding. Voordat u op wintersport of op reis gaat naar de sneeuw is het verstandig eens droog te oefenen in Nederland. Sommige van de aangeboden sneeuwkettingen op onze webshop zijn zeer eenvoudig te monteren, dit kan zelfs binnen 30 seconden. Andere kettingen zijn iets minder eenvoudig en snel te monteren maar kunnen na één keer oefenen zeer gemakkelijk worden gemonteerd. Uiteraard krijgt u bij de aanschaf van uw kettingen een montage handleiding maar wij hebben deze ook online en digitaal beschikbaar. Handig voor op uw telefoon of tablet!

Klik hier om naar de montagehandleidingen van de verschillende sneeuwkettingen te gaan.

[thb_gap height=”20″]

Loopvlak sneeuwkettingen

Wist u dat niet alle sneeuwkettingen geschikt zijn voor elk type auto?Sommige automodellen, waaronder diverse modellen van Alfa Romeo, Audi, BMW, Ford, Opel, Renault en Volkswagen, hebben weinig binnenspeling, dit is de ruimte aan de achterkant van het wiel van de auto. Gevolg hiervan is dat er geen ruimte is om standaard sneeuwkettingen, welke worden vastgezet aan de achterkant van het wiel, te monteren. Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Sneeuwkettingen die geen tot weinig binnenspeling nodig hebben worden loopvlaksneeuwkettingen genoemd.

Wanneer heeft u een loopvlaksneeuwketting of gewone sneeuwkettingen nodig?
Vaak staat er in het instructieboekje vermeld of er sneeuwkettingen op uw auto zijn toegestaan. U kunt dit ook navragen bij uw auto dealer. Wanneer er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast van uw autofabrikant, betekent dit meestal dat er te weinig binnenspeling is om standaard sneeuwkettingen te kunnen monteren. In dit geval zijn alleen sneeuwkettingen met een loopvlak, de zogenoemde loopvlak sneeuwkettingen, geschikt. De loopvlakketting wordt vanaf de voorzijde van het wiel gemonteerd, u hoeft met een loopvlak ketting niet achter het wiel te zijn. Hierdoor is zijn loopvlakkettingen zoals de RUD Centrax ideaal voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast.

Op Sneeuwkettingen4U kunt u eenvoudig het aanbod filteren op de ruimte achter de wielkast, ook wel binnenspeling genoemd. Heeft uw auto geen of weinig ruimte achter de wielkast? Kies dan voor 0mm als waarde voor de minimale wielkastruimte bij de filter opties.

Klik hieronder om naar het volledige aanbod sneeuwkettingen te gaan of klik op de onderstaande link om het aanbod sneeuwkettingen te bekijken welke geschikt zijn voor auto’s zonder binnenspeling :

[thb_gap height=”20″]
Front Page
Winkelmandje

Sign in

No account yet?

Zoekt u sneeuwkettingen voor een specificiek auto merk? Maak dan gebruik van onze sneeuwkettingen configurator of bekijk de sneeuwkettingen per automerk door uw automerk en model te kiezen in het menu.