Op Sneeuwkettingen4u treft u een breed assortiment aan sneeuwkettingen. Maar welk type sneeuwketting is nu het beste voor uw Volkswagen Golf? Wij zetten speciaal voor u hier de populairste leasemodellen van Golf op een rij. Inclusief de bandenmaten waar sneeuwkettingen voor geschikt zijn. Dankzij onze adviezen, tekst en uitleg is het aanschaffen van sneeuwkettingen een stuk eenvoudiger. De door ons aangeboden sneeuwkettingen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een eerlijke prijs. Bestelt u vandaag voor 15:00 uw sneeuwkettingen voor uw Golf? Dan heeft u deze de volgende dag in huis.

Bij ons op Sneeuwkettingen4u worden producten van topmerken als RUD, Husky en Maggigroup aangeboden. Omdat de Golf in verschillende bandenmaten verschijnt en Volkswagen per type bandenmaat een ander advies geeft kan het lastig zijn om de goede ketting te vinden. Daar helpen wij u graag bij. We hebben daarom op deze pagina de sneeuwkettingen neergezet die volgens de specificaties van Volkswagen zouden moeten passen op uw Golf.

De Volkswagen Golf is een veelzijdige auto met diverse verschillende types. Hieronder hebben wij een overzicht van enkele modellen met de meest voorkomende bandenmaten waar sneeuwkettingen op passen. Wij adviseren u altijd om eerst zelf in het instructieboekje van uw auto na te gaan of de kettingen ook daadwerkelijk passen.

Sneeuwkettingen voor de Golf
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Golf om het aanbod sneeuwkettingen voor de Golf te bekijken. Let wel, in deze selectie vind u niet de (duurdere) loopvlakkettingen.

  Golf, Golf Variant en Golf Sportsvan
  195/65/R15
  205/55/R16
  205/50/R17

  Golf GTI, Golf R, Golf GTD en Golf GTE
  205/55/R16
  205/50/R17
  225/40/R18

  Golf 6, Golf 6 Cabriolet, Golf 6 Variant en Jetta 6

  195/65/R15
  205/55/R16
  225/40/R18

  Let op : controleer ook altijd zelf het instructieboekje van uw Golf op het gebruik van sneeuwkettingen en / of neem contact op met uw Volkswagen dealer om na te gaan welk type sneeuwkettingen er gebruikt mogen worden op uw auto. Het is geadviseerd om uw sneeuwkettingen te testen en te monteren in normale weersomstandigheden om er zeker van te zijn dat de sneeuwkettingen geen contact maakt met andere onderdelen van uw auto anders dan het wiel of de band. Ondanks dat wij ons inspannen dat de aangeboden informatie zo betrouwbaar mogelijk is, blijft het de verantwoordelijk van de gebruiker om er voor te zorgen dat de sneeuwkettingen past op het specifieke automodel en de bandenmaten. Kies bij twijfel altijd voor de loopvlaksneeuwkettingen en voorkom de kans op schade aan uw voertuig. Loopvlaksneeuwkettingen zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen bij een verkeerde velgmaat of bandenmaat kunnen onderdelen van uw Golf zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto of neem contact op met uw dealer over het gebruik van sneeuwkettingen.