Sneeuwkettingen voor de Volkswagen Polo 2017


Sneeuwkettingen voor de Volkswagen Polo 2017
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Volkswagen Polo 2017

Op Sneeuwkettingen4u treft u een breed assortiment aan sneeuwkettingen. Maar welk type sneeuwketting is nu het beste voor uw Volkswagen Polo? Wij zetten speciaal voor u hier de populairste leasemodellen van de Polo op een rij. Inclusief de bandenmaten waar sneeuwkettingen voor geschikt zijn. Dankzij onze adviezen, tekst en uitleg is het aanschaffen van sneeuwkettingen een stuk eenvoudiger. De door ons aangeboden sneeuwkettingen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een eerlijke prijs. Bestelt u vandaag voor 15:00 uw sneeuwkettingen voor uw Polo? Dan heeft u deze de volgende dag in huis.

Bij ons op Sneeuwkettingen4u worden producten van topmerken als RUD, Husky en Maggigroup aangeboden. Omdat de Polo in verschillende bandenmaten verschijnt en Volkswagen per type bandenmaat een ander advies geeft kan het lastig zijn om de goede ketting te vinden. Daar helpen wij u graag bij. We hebben daarom op deze pagina de sneeuwkettingen neergezet die volgens de specificaties van Volkswagen zouden moeten passen op uw Polo.

De Volkswagen Polo is een veelzijdige auto met diverse verschillende types. Hieronder hebben wij een overzicht van enkele modellen met de meest voorkomende bandenmaten waar sneeuwkettingen op passen. Wij adviseren u altijd om eerst zelf in het instructieboekje van uw auto na te gaan of de kettingen ook daadwerkelijk passen.

Sneeuwkettingen voor de Polo
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Polo om het aanbod sneeuwkettingen voor de Golf te bekijken. Let wel, in deze selectie vind u niet de (duurdere) loopvlakkettingen.

    De nieuwe Polo
    185/65/R15
    185/60/R16

    Let op : controleer ook altijd zelf het instructieboekje van uw Polo op het gebruik van sneeuwkettingen en / of neem contact op met uw Volkswagen dealer om na te gaan welk type sneeuwkettingen er gebruikt mogen worden op uw auto. Het is geadviseerd om uw sneeuwkettingen te testen en te monteren in normale weersomstandigheden om er zeker van te zijn dat de sneeuwkettingen geen contact maakt met andere onderdelen van uw auto anders dan het wiel of de band. Ondanks dat wij ons inspannen dat de aangeboden informatie zo betrouwbaar mogelijk is, blijft het de verantwoordelijk van de gebruiker om er voor te zorgen dat de sneeuwkettingen past op het specifieke automodel en de bandenmaten. Kies bij twijfel altijd voor de loopvlaksneeuwkettingen en voorkom de kans op schade aan uw voertuig. Loopvlaksneeuwkettingen zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen bij een verkeerde velgmaat of bandenmaat kunnen onderdelen van uw Polo zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto of neem contact op met uw dealer over het gebruik van sneeuwkettingen.