Op Sneeuwkettingen4u treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Audi A3. Voor de A3 zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals König, RUD, Weissenfels en Spikes Spider. Omdat de Audi A3 uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren.

Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de Audi A3 op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A3. De nieuwste generatie Audi A3 kan sowieso geen kettingen hebben die meer dan 7 mm innemen aan de achterkant van het wiel.

Sneeuwkettingen voor de Audi A3
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A3 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi A3 te bekijken:

Sneeuwkettingen (7mm binnenspeling) geschikt voor de Audi A3

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Audi A3 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Audi hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.