Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes in ons assortiment. Omdat de Fiat 500 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Fiat 500 te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Fiat 500 hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Fiat 500 / 500C
Voor de Fiat 500 en 500C zijn de onderstaande bandenmaten bekend. Op de bandenmaten 165/65 14R en 175/65 14R is 10mm aan wielkastruimte beschikbaar. Voor de 185/55 16R en 195/45 16R is dit beperkt tot slechts 7mm. Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst om het aanbod sneeuwkettingen voor de Fiat 500/500C te bekijken.

Sneeuwkettingen voor de Fiat 500L
Voor de Fiat 500L zijn de onderstaande bandenmaten bekend. Op de bandenmaten 195/65 15R en 205/55 16R is 9mm aan wielkastruimte beschikbaar. Voor de 225/45 R17 is dit beperkt tot slechts 7mm. Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst om het aanbod sneeuwkettingen voor de Fiat 500L te bekijken.

Sneeuwkettingen voor de Fiat 500X
Voor de Fiat 500X zijn de onderstaande bandenmaten bekend. Voor de onderstaande bandenmaten is de wielkastruimte beperkt tot 7mm. Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst om het aanbod sneeuwkettingen voor de Fiat 500X te bekijken.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Fiat 500 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Fiat hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.