Sneeuwkettingen voor de Ford Fiesta


Sneeuwkettingen voor de Ford Fiesta
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Ford Fiesta

Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Ford Fiesta. Voor de Ford Fiesta zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider.

Omdat de Ford Fiesta uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de Ford Fiesta op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten voor de Ford Fiesta. Voor Ford Fiesta modellen met een bouwjaar vanaf 2012 adviseert Ford sneeuwkettingen die geschikt zijn voor een maximale binnenspeling van 10 mm op een bandenmaat van 175/65-R14. Voor alle overige bandenmaten zijn traditionele sneeuwkettingen met een schakel van maximaal 10 mm niet geschikt. In het onderstaande overzicht van de bandenmaten is daar rekening mee gehouden en worden de zogenoemde loopvlaksneeuwkettingen gezocht die passen op afwijkende bandenmaten.

Sneeuwkettingen voor de Ford Fiesta
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Ford Fiesta om het aanbod sneeuwkettingen voor de Ford Fiesta te bekijken:

 

Staat uw bandenmaat er niet bij? En is deze breder dan 175 mm? Bekijk dan alle sneeuwkettingen die geschikt zijn voor een bandenmaat die breder is dan 175 mm.

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Ford Fiesta op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Ford Fiesta zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw Ford Fiesta op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Heeft u een afwijkende bandenmaat? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Ford Fiesta.