Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen, en dit ook nog eens tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Mitsubishi ASX. Voor de Mitsubishi ASX zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Mitsubishi ASX uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de Mitsubishi ASX op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi ASX.

Sneeuwkettingen voor de Mitsubishi ASX
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi ASX om het aanbod sneeuwkettingen voor de Mitsubishi ASX te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Mitsubishi ASX op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden op uw Mitsubishi ASX. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto zoals remleidingen beschadigen. Volg dus altijd het instructieboekje van uw Mitsubishi ASX op het gebruik van sneeuwkettingen.

Is uw bandenmaat niet genoemd in het bovenstaande rijtje? Of twijfelt u over de bandenmaat van uw auto? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Mitsubishi ASX. Onderstaand kunt u de bandenmaat van uw Mitsubishi ASX invullen in de sneeuwkettingzoeker: