Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een groot assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes voor de Renault Megane in ons assortiment. Omdat de Renault Megane net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Renault Megane te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Renault Megane hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Renault Megane
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Renault Megane om het aanbod sneeuwkettingen voor de Renault Megane te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Renault Megane op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Renault Megane zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Heeft u een afwijkende bandenmaat? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Renault Megane.