Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Toyota Aygo. Voor de Toyota Aygo zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Toyota Aygo uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen hebben wij als Sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten voor de Toyota Aygo speciaal voor u op deze pagina verzameld.

 

Sneeuwkettingen voor de Toyota Aygo
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Toyota Aygo om het aanbod sneeuwkettingen voor de Toyota Aygo te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Toyota Aygo op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Toyota Aygo zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Staat uw bandenmaat er niet tussen? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Toyota Aygo.