Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm groot assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit en deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens verkrijgbaar tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes voor de Toyota Prius in ons assortiment. Omdat de Toyota Verso net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Toyota Prius te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Toyota Prius hebben wij speciaal voor u hieronder op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Toyota Prius
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Toyota Prius om het aanbod sneeuwkettingen voor de Toyota Prius te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Toyota Prius op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Toyota Prius zoals remleidingen beschadigen. Volg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Is de banden maat van uw auto niet genoemd? Of bent u er niet zeker van de bandenmaat van uw auto? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in onze sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die juist passen op uw Toyota Prius.