Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, onder andere geschikt voor de Volkswagen Transporter. Voor de Volkswagen Transporter zijn er diverse sneeuwkettingen verkrijgbaar van bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Volkswagen Transporter uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het soms lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat eenvoudiger te maken voor u heeft sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten van de Volkswagen Transporter op een rijtje gezet.

Let op : voor de meeste (nieuwe) modellen Volkswagen Transporter zijn zogenoemde loopvlak sneeuwkettingen noodzakelijk. Dit zijn speciale sneeuwkettingen die geen ruimte innemen aan de achterkant van het wiel en dus geschikt zijn voor automodellen met géén tot weinig binnenspeling. Voor de oudere modellen (T4 en T5, T5 2009 – 2015) passen de meeste traditionele sneeuwkettingen wel op de meest voorkomende maten. Raadpleeg hiervoor uw instructieboekje. Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij het voor u op een rijtjegezet,

Volkswagen Transporter (T4)

Volkswagen Transporter (T6)

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of twijfelt u over welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend als vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Volkswagen Transporter.

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Volkswagen Transporter op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Volkswagen Transporter zoals remleidingen beschadigen. Volg altijd de instructies van uw instructieboekje voor de Volkswagen Transporter.