De Husky sneeuwkettingen zijn voordelige sneeuwkettingen en betrouwbaarder en geavanceerder dan de meeste sneeuwkettingen uit de bouwmarkten en discount winkels.

Binnen ons assortiment bieden wij de Husky Professional 16mm SUV sneeuwketting. Deze is geschikt voor SUVs en 4×4 die 16mm aan ruimte hebben in de wielkast (controleer deze beschikbaarheid in uw instructieboekje).

Resultaat 1–65 van de 9223372036854775807 resultaten wordt getoond

Husky Sneeuwkettingen kopen

De Husky sneeuwkettingen worden dagelijks verstuurd. Wanneer u voor 15:00 bij ons bestelt gaan ze dezelfde werkdag nog de deur uit. Handig als u wat laat bent met bestellen en de kettingen snel nodig heeft. Binnen ons assortiment bieden wij momenteel de Husky Professional en, indien voorradig, de Husky Butzi.

Husky Professional
Sneeuwkettingen van het type Husky Professional hebben een schakeldikte van 16mm, deze sneeuwkettingen zijn geschikt voor zwaardere voertuigen zoals Jeeps, 4×4 voertuigen, SUV’s MPV’s, kleine campers en bestelauto’s of bestelbusjes. Omdat de schakel een stuk dikker is moet u wel even nagaan of deze kan worden geplaatst op uw auto. De Husky Professional word met de hand opspanning gebracht en is voorzien van ring sluiting aan de achterzijde.

Met zijn extra schakeldikte van 16mm is snel monteerbaar voor een handspan kruisketting en uitermate geschikt voor het zware werk door bijvoorbeeld bedrijfswagens en busjes. Deze ketting is TuV getest en is voorzien van N-Norm. Deze sneeuwkettingen worden per set geleverd in een stevige kunstof verpakking.

Husky Butzi
Sneeuwkettingen van het type Husky Butzi hebben een schakeldikte van 9mm, deze sneeuwketting is voorzien van een zelfspanner en hoeft niet na gespannen te worden. Aan de achterzijde van deze ketting treft u een ringsluiting. Ook deze sneeuwketting is TUV getest en voorzien van de N-Norm. De Husky Butzi sneeuwkettingen zijn gemaakt van gehard staal en bieden ruim voldoende grip in de sneeuw. Deze sneeuwkettingen zijn geschikt voor personenauto’s. Controleer of uw auto voldoende ruimte heeft in de wielkasten om deze sneeuwkettingen te kunnen gebruiken. De Husky Butzi sneeuwKettingen worden per set geleverd in een stevige kunststof verpakking.