Home > Sneeuwkettingen > Husky Sneeuwkettingen

Husky Sneeuwkettingen


Husky Sneeuwkettingen | Online Husky Sneeuwkettingen kopen
Online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4u

Husky Sneeuwkettingen

Bij Sneeuwkettingen4u treft u een uitgebreide collectie voordelige sneeuwkettingen. Ons assortiment voldoet aan de strenge eisen van de TÜV normering, zijn voorzien van het V5117 keurmerk en bieden veelal velgenbescherming. Kies naast uw bandmaat aan de linkerkant. Filter op sneeuwkettingen die geschikt zijn SUVs en voor auto's met weinig of geen binnenspeling.

Wilt u graag weten waar u op moet letten wanneer u online sneeuwkettingen wilt kopen? Lees dan onze aanschafwijzer. Zo zorgen wij er samen voor dat u ongehinderd en veilig op reis kunt met sneeuwkettingen die passen bij uw auto, SUV, Camper, 4x4 of sportwagen. Kopen van sneeuwkettingen doet u op Sneeuwkettingen4u.

Weergave 2 sneeuwkettingen

Husky Sneeuwkettingen

De Husky sneeuwkettingen zijn de meest voordelige sneeuwkettingen uit de collectie op Sneeuwkettingen4u. De sneeuwkettingen van dit Husky zijn een stuk betrouwbaarder dan de meeste sneeuwkettingen uit de bouwmarkten en discount winkels. Betrouwbaar en toch voordelig dus. Husky sneeuw kettingen zijn er in de types Classic 9mm, Husky Professional 16mm SUV sneeuwketting en Butzi Sneeuwketting 9mm ketting geschikt voor personenwagens.

Husky Professional
Sneeuwkettingen van het type Husky Professional hebben een schakeldikte van 16mm, deze sneeuwkettingen zijn geschikt voor zwaardere voertuigen zoals Jeeps, 4×4 voertuigen, SUV’s MPV’s, kleine campers en bestelauto’s of bestelbusjes. Omdat de schakel een stuk dikker is moet u wel even nagaan of deze kan worden geplaatst op uw auto. De Husky Professional word met de hand opspanning gebracht en is voorzien van ring sluiting aan de achterzijde.

Met zijn extra schakeldikte van 16mm is snel monteerbaar voor een handspan kruisketting en uitermate geschikt voor het zware werk door bijvoorbeeld bedrijfswagens en busjes. Deze ketting is TuV getest en is voorzien van N-Norm. Deze sneeuwkettingen worden per set geleverd in een stevige kunstof verpakking.

Husky Butzi
Sneeuwkettingen van het type Husky Butzi hebben een schakeldikte van 9mm, deze sneeuwketting is voorzien van een zelfspanner en hoeft niet na gespannen te worden. Aan de achterzijde van deze ketting treft u een ringsluiting. Ook deze sneeuwketting is TUV getest en voorzien van de N-Norm. De Husky Butzi sneeuwkettingen zijn gemaakt van gehard staal en bieden ruim voldoende grip in de sneeuw. Deze sneeuwkettingen zijn geschikt voor personenauto’s. Controleer of uw auto voldoende ruimte heeft in de wielkasten om deze sneeuwkettingen te kunnen gebruiken. De Husky Butzi sneeuwKettingen worden per set geleverd in een stevige kunststof verpakking.