De Tesla is niet meer weg te denken van de Nederlandse snelwegen. Ondanks zijn beperkte actieradius is een wintersport bestemming met ergens in het midden een tussenstop een manier om uitgerust en uitermate comfortabel uw wintersport bestemming te bereiken. En met zoveel nanometer aan trekkracht, speciale wintersoftware / rijmodus, 4 wieraandrijving en een goede set winterbanden bent u ook met een Tesla verplicht passende sneeuwkettingen bij u te hebben.

Of u nou op zoek bent voor sneeuwkettingen voor uw Tesla Model 3, Tesla Model S of Tesla Model X, op Sneeuwkettingen4u vindt u ze allemaal gemakkelijk en snel. Speciaal voor Tesla rijders hebben wij de meest relevante Tesla modellen verzameld, daar de bandenmaten bij vermeld en de passende sneeuwkettingen verzameld. Om de juiste sneeuwkettingen te vinden voor uw Tesla model selecteert u hieronder uw model. Vervolgens krijgt u alle beschikbare bandenmaten te zien en de daarbij passende sneeuwkettingen.

Sneeuwkettingen voor Tesla
Selecteer uit de onderstaande lijst uw Tesla model

Staat uw Tesla niet tussen de bovengenoemde modellen? Geen probleem, noteer de bandenmaat van uw auto, deze vindt u aan de zijkant van de band (bv. 205/55 R16) en gebruik onze online sneeuwketting advies module! In samenwerking met König hebben wij deze adviesmodule voor sneeuwkettingen ontwikkeld. Op basis van het model, bouwjaar en bandenconfiguratie van uw Tesla, geven wij een overzicht van de sneeuwkettingen van König die mogen gemonteerd worden op uw auto. Klikt u op één van de voordelige König sneeuwkettingen? Op de productpagina krijgt u direct de alternatieven uit onze volledige assortiment.