Sneeuwkettingen voor Tesla


Sneeuwkettingen voor Tesla
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor Tesla

De Tesla is niet meer weg te denken van de Nederlandse snelwegen. Ondanks zijn beperkte actieradius is een wintersport bestemming met ergens in het midden een tussenstop een manier om uitgerust en uitermate comfortabel uw wintersport bestemming te bereiken. En met zoveel nanometer aan trekkracht, speciale wintersoftware / rijmodus, 4 wieraandrijving en een goede set winterbanden bent u ook met een Tesla verplicht passende sneeuwkettingen bij u te hebben.

Of u nou op zoek bent voor sneeuwkettingen voor uw Tesla Model 3, Tesla Model S of Tesla Model X, op Sneeuwkettingen4U vindt u ze allemaal gemakkelijk en snel. Speciaal voor Tesla rijders hebben wij de meest relevante Tesla modellen verzameld, daar de bandenmaten bij vermeld en de passende sneeuwkettingen verzameld. Om de juiste sneeuwkettingen te vinden voor uw Tesla model selecteert u hieronder uw model. Vervolgens krijgt u alle beschikbare bandenmaten te zien en de daarbij passende sneeuwkettingen.

Sneeuwkettingen voor Tesla

Selecteer uit de onderstaande lijst uw Tesla model

Staat uw Tesla model er niet tussen? Geen probleem, noteer de bandenmaat van uw Tesla, deze vindt u aan de zijkant van de band (bv. 245/45 R19) en gebruik onze sneeuwkettingzoeker! U krijgt dan een overzicht van alle sneeuwkettingen die passen op uw Tesla. Omdat de Tesla relatief zwaar is en erg weinig binnenspeling heeft adviseren wij loopvlaksneeuwkettingen die geschikt zijn voor SUVs.