Voor de sneeuwkettingen van König zit u goed op Sneeuwkettingen4u. Het online kopen van sneeuwkettingen van het betrouwbare merk doet u makkelijk, snel en eenvoudig op onze webshop. Bekijk ons aanbod König voor personenwagens, SUV's, campers en bestelwagens en koop jouw König sneeuwkettingen direct op onze online shop!

U kunt ook gebruik maken van onze König sneeuwkettingen advies module. Op basis van uw automerk, model, bouwjaar en bandenmaat wordt dan online advies gegeven over de sneeuwkettingen van König die passen. Deze sneeuwkettingen configurator treft u ook onderaan deze pagina.

Resultaat 1–65 van de 9223372036854775807 resultaten wordt getoond

König sneeuwkettingen kopen

Het merk dat al sinds 1966 bestaat komt oorspronkelijk uit Lecco, gelegen in de Italiaanse Alpen. Dat dit merk weet hoe ze sneeuwkettingen moet maken is dus niet verwonderlijk. Het kan namelijk goed sneeuwen in deze Alpen. In 2004 is König overgenomen door Zweedse Thule en werden onder deze merknaam de sneeuwkettingen verkocht. En met succes. De sneeuwkettingen van Thule hebben zich op de markt bewezen, zo is de Thule K-Summit in de meest recente ANWB test als goed beoordeeld.

Sinds 2017, na de overname door het Oostenrijkse Schneeketten AG, worden de sneeuwkettingen van Thule echter weer verkocht onder de merknaam König. Dit werd gevierd met de introductie van een nieuw logo dat de wortels in de sneeuwkettingen duidelijk bloot legt. Dat er Italiaans- en Oostenrijksbloed door de sneeuwkettingen stroomt is goed te merken aan diverse innovaties. De Easy Fit technologie van König is bijvoorbeeld de geroemd om zijn snelheid. In slechts 12 seconden kan er met deze unieke technologie een sneeuwketting worden gemonteerd. Zo snel dat het is opgenomen in het Guiness World Book of Records.

De König sneeuwkettingen staan voor kwaliteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en uitzonderlijke prestaties in de meest extreme condities. De sneeuwkettingen zijn veilig en betrouwbaar en hebben dan ook de benodigde keurmerken (TÜV), normeringen (UNI 11313, Ö-Norm V 5117 voor personenwagens, Ö-Norm V 5119 voor vrachtwagens en bestelwagens) en certificaten (ISO 9001 sinds 1999) om in heel Europa te worden gebruikt.

Met deze sneeuwkettingen kunt u veilig en vol vertrouwen besneeuwde wegen berijden. Over de montage hoeft u zich geen zorgen te maken, dit gaat eenvoudig, snel en zeer intuïtief.

Welke sneeuwkettingen modellen zijn er van König?
Het merk heeft een uitgebreide lijn sneeuwkettingen die zowel geschikt zijn voor personenauto’s, light SUV’s, cross-overs, bestelwagens en campers. De hele lijn is te vinden op onze webshop. Voor alle sneeuwkettingen van dit merk geldt dat als deze voor 14:00 worden besteld, dat deze dezelfde werkdag nog worden verzonden uit ons magazijn in Duitsland. De levertijd bedraagd maximaal 2 werkdagen.

De lijn König sneeuwkettingen bestaat uit de CB-7, CS-9, CG-9, CL-10, CD-9, CB-12, XG-12 Pro, XD-16 en XB-16. Daarnaast voeren wij de König Easy-Fit CU-9 en SUV. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de König K-Summit sneeuwkettingen. De K-Summit is de loopvlaksneeuwketting van het A-merk en is kwalitatief zeer hoogstaand. Deze kettingen zijn verkrijgbaar voor de meest extreme bandenmaten en op voorraad gedurende het hele wintersportseizoen. De sneeuwkettingen zijn dus altijd te krijgen voor de meest bijzondere auto’s, SUV’s en pick-up trucks!

König sneeuwkettingen configurator