De Porsche Macan is een sportieve vierdeurs-coupé die in 2009 werd gelanceerd. In 2013 kreeg de Panamera een facelift. Sinds 2016 is de nieuwe Porsche 971 op de markt. Met zijn krachtige motoren en ruimte op de achterbank is de Panamera een uitstekende wintersportauto. Maar welke sneeuwkettingen zijn geschikt voor de Panamera? En moeten ze nou voor of achter worden gemonteerd? Wij geven u tekst en uitleg.

Sneeuwkettingen voor de Porsche Panamera
Bij Sneeuwkettingen4u zijn voor de Porsche Panamera de volgende bandenmaten bekend. Porsche geeft aan dat sneeuwkettingen alleen op de achterbanden mogen worden gemonteerd. Klik op uw bandenmaat in het onderstaande overzicht om de geschikte sneeuwkettingen te tonen.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Porsche Panamera en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Porsche hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.