Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Als er één auto is gemaakt om de barre sneeuwcondities te trotseren dan is het wel de Mercedes G-klasse. Een prachtige wagen om een veilige reis naar uw wintersportoord mee te maken. Maar ook voor de Mercedes G-Klasse geldt dat hier voeren van sneeuwkettingen verplicht is in sommige Europese landen. Ook al verwacht u ze niet nodig te hebben, u dient ze wel bij u te hebben. 

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit, en dat ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk hebben wij ook sneeuwkettingenvan bekende merken als RUD, Husky en Spikes Spider voor de Mercedes G-klasse in ons assortiment. Omdat de Mercedes G-klasse net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. En omdat de G-klasse net iets zwaarder is dan andere personen wagens dienen de schakels dikker en robuuster te zijn.

Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes G-klasse te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes G-klasse hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Mercedes G-klasse
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes G-klasse om het aanbod sneeuwkettingen voor de Mercedes G-klasse te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Mercedes G-klasse op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto zoals remleidingen beschadigen. Volg dus altijd de instructies van het instructieboekje van uw Mercedes G-klasse op het gebruik van sneeuwkettingen.

Staat de bandenmaat van uw Mercedes G-klasse niet in het bovenstaande lijstje met meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes G-klasse? Of twijfelt u over de bandenmaat van uw Mercedes G-klasse? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Mercedes G-klasse.

Sneeuwkettingzoeker Mercedes G-Klasse