Als er één auto is gemaakt om de barre sneeuwcondities te trotseren dan is het wel de Mercedes G-klasse. Een prachtige wagen om een veilige reis naar uw wintersportoord mee te maken. Maar ook voor de Mercedes G-Klasse geldt dat hier voeren van sneeuwkettingen verplicht is in sommige Europese landen. Ook al verwacht u ze niet nodig te hebben, u dient ze wel bij u te hebben. 

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit, en dat ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk hebben wij ook sneeuwkettingenvan bekende merken als RUD, König, Weissenfels en Spikes Spider voor de Mercedes G-klasse in ons assortiment. Omdat de Mercedes G-klasse net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. En omdat de G-klasse net iets zwaarder is dan andere personen wagens dienen de schakels dikker en robuuster te zijn.

Bij Sneeuwkettingen4u zijn er voor de nieuwste generatie Mercedes-Benz G-klasse zes bandenmaten bekend. Op de onderstaande bandenmaten kunnen traditionele sneeuwkettingen voor SUVs worden gemonteerd die maximaal 16mm aan ruimte achter het wiel in nemen.

Sneeuwkettingen voor de Mercedes-Benz G-klasse
Bij Sneeuwkettingen4u zijn de onderstaande bandenmaat configuraties bekend. Klik op uw bandenmaat om de geschikte sneeuwkettingen te tonen.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Mercedes-Benz G-klasse en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Mercedes-Benz hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.