Bent u op zoek naar sneeuwkettingen voor uw BMW 3? Of u nou een BMW-3 Touring, Sedan of Gran Turismo rijdt, op sneeuwkettingen4u hebben we altijd een passende sneeuwketting voor uw “3er”.

Hier treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de BMW 3-serie. Voor de BMW 3-serie zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals König, RUD, Weissenfels, Maggi Trak en de Spikes Spider. Omdat de BMW 3-serie uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de BMW 3-serie op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 3-serie.

Sneeuwkettingen voor de BMW 3-serie
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 3-serie om het aanbod sneeuwkettingen voor de BMW 3-serie te bekijken. Voor de BMW 3-serie zijn op de volgende bandenmaat sneeuwkettingen geschikt die in de wielkastruimte maximaal 9 mm innemen.

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw BMW 3-serie op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw BMW 3-serie gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw BMW 3-serie op het gebruik van sneeuwkettingen.

Zit uw bandenmaat niet bij de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW 3-serie? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw BMW 3-serie.