Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een groot assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes voor de Renault Twingo in ons assortiment. Omdat de Renault Twingo net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Renault Twingo te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Renault Twingo hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Renault Twingo
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Renault Twingo om het aanbod sneeuwkettingen voor de Renault Twingo te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Renault Twingo op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Renault Twingo zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Heeft u een afwijkende bandenmaat? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Renault Twingo.