Sneeuwkettingen4u heeft een enorm breed assortiment aan allerlei sneeuwkettingen. De door ons aangeboden sneeuwkettingen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een eerlijke prijs. Bestelt u vandaag voor 15:00 uw sneeuwkettingen voor uw Audi Q7? Dan heeft u deze de volgende dag in huis, zelfs wanneer u bestelt op zaterdag. 

Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RüD, König, Weissenfels of Spikes Spider. Omdat de Audi Q7 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Audi Q7 verzameld en daarbij natuurlijk de bijhorende sneeuwketting.

Voor de Audi Q7, met de bouwjaren 2015 – 2019. geldt dat alleen er fine-mesh sneeuwkettingen mogen worden gemonteerd. Deze fine-mesh sneeuwkettingen mogen een maximale wielkastruimte in nemen van 13.5mm. Tevens dienen de sneeuwkettingen het gewicht van de Q7 te ondersteunen. Gebruik dus alleen sneeuwkettingen die geschikt zijn voor SUVs. De König XG-12 Pro sneeuwkettingen worden door Audi vaak geadviseerd. Op basis van deze specificaties opgegeven door Audi hebben wij de bijpassende sneeuwkettingen voor u erbij gezocht.

Sneeuwkettingen voor de Audi Q7
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi Q7 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi Q7 te bekijken. Op de bandenmaten 285/45 R20 en 285/40 R21 is te weinig ruimte in de wielkast. Hierop bevelen wij alleen het gebruik van loopvlaksneeuwkettingen aan.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

In samenwerking met König hebben wij een adviesmodule voor sneeuwkettingen ontwikkeld. Op basis van uw Audi, model, bouwjaar en bandenconfiguratie, geven wij een advies over het gebruik van König sneeuwkettingen. Klikt u op één van de voordelige König sneeuwkettingen? Op de productpagina krijgt u direct de alternatieven uit onze gehele collectie.

König sneeuwkettingen configurator

 

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Audi Q7 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Audi hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.