Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen4u heeft een enorm breed assortiment aan allerlei sneeuwkettingen. De door ons aangeboden sneeuwkettingen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een eerlijke prijs. Bestelt u vandaag voor 15:00 uw sneeuwkettingen voor uw Audi Q7? Dan heeft u deze de volgende dag in huis, zelfs wanneer u bestelt op zaterdag. 

Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Audi Q7 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Audi Q7 verzameld en daarbij natuurlijk de bijhorende sneeuwketting.

Bij de Audi Q7 filteren wij tevens op “SUV”. We tonen dan alleen de sneeuwkettingen die geschikt zijn voor zwaardere auto’s zoals de Audi Q7.

Sneeuwkettingen voor de Audi Q7
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi Q7 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi Q7 te bekijken. Wij bevelen in de eerste instantie voor de Audi altijd loopvlakkettingen aan. Denk bijvoorbeeld aan de de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto.

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Audi Q7 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Audi Q7 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto over het gebruik van sneeuwkettingen.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of durft u niet met zekerheid te zeggen welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan even op de zijkant van uw band, het is zo gedaan, en niets is zo vervelend als vast komen te staan in de sneeuw met de verkeerde sneeuwkettingen.

Via de onderstaande sneeuwkettingzoeker vindt u gemakkelijk de juiste sneeuwkettingen door uw bandenmaat in te voeren. Vervolgend krijgt u alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Audi Q7. Hou er rekening mee hierna tevens het SUV filter te selecteren aan de linkerkant.