De Volvo V60 is een auto uit Noorwegen en is dan ook echt gewend aan een flink pak sneeuw. Echter zelfs met de juiste winterbanden en bij sommige 4×4 uitvoeringen is het hebben van de juiste sneeuwkettingen in de wintersportgebieden in Europa verplicht. Bovendien zorgen sneeuwkettingen voor extra grip en meer veiligheid op de besneeuwde en ijzige wegen.

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit en ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RÜD, Weissenfels, König en Spikes Spider voor de Volvo V60 in ons assortiment. Omdat de Volvo V60 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V60 te verzamelen en hierbij de passende sneeuwkettingen te presenteren. De meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V60 hebben wij speciaal voor u op deze pagina gezet.

Voor alle bandenmaten geldt dat hier alleen loopvlaksneeuwkettingen op kunnen worden gemonteerd, dit vanwege het gebrek aan ruimte in de wielkast. Traditionele sneeuwkettingen kunnen schade aanrichten aan het ABS en ESP systeem omdat deze hier tegenaan kunnen komen. Gebruik dus alleen loopvlaksneeuwkettingen op uw Volvo V60.

Sneeuwkettingen voor de Volvo V60

Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V60 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volvo V60 te bekijken. We hebben daarbij onderscheid gemaakt tussen de V60, V60 Hybrid en de V60 Cross Country.

Volvo V60 Cross Country D4/D5/T5 (2018+)

Volvo V60 Hyrbid (2015+)

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Volvo V60 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Volvo hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.