Sneeuwkettingen voor de Mercedes S-klasse


Sneeuwkettingen voor de Mercedes S-klasse
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Mercedes S-klasse

Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Mercedes S-klasse. Voor de Mercedes S-klasse zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Mercedes S-klasse uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen hebben wij als Sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes S-klasse op deze pagina verzameld. Onderstaand vindt u een lijstje met meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes S-klasse. Tevens adviseren wij loopvlak kettingen te nemen vanwege de kleine binnenspeling.

 

Sneeuwkettingen voor de Mercedes S-klasse
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes S-klasse om het aanbod sneeuwkettingen voor de Mercedes S-klasse te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Mercedes S-klasse op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Mercedes S-klasse zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg altijd de sneeuwketting instructies van het instructieboekje van uw Mercedes S-klasse.

 

Staat de maat banden van uw Mercedes S-klasse niet in het bovenstaande lijstje? Of weet u niet helemaal zeker welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Mercedes S-klasse.