Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een groot assortiment aan sneeuwkettingen van topkwaliteit en ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes Spider voor de Volvo XC90 in ons assortiment. Omdat de Volvo XC90 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag door de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo XC90 te verzamelen. Onderstaand vindt u de lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo XC90.

Sneeuwkettingen voor de Volvo XC90

Voor de Volvo XC90 met haar SUV carrosserie en AWD uitvoering dienen speciale sneeuwkettingen die geschikt zijn voor SUVs te worden gekozen. Bovendien heeft de XC90 nagenoeg geen binnenspeling. Daarom wordt voor deze Volvo’s de SUV loopvlakkettingen aanbevolen. In samenwerking met RUD heeft Volvo de CENTRAX sneeuwkettingen getest en adviseert deze dan ook aan haar rijders.

Voor de 2015 / 2016 uitvoering van de Volvo XC90 zijn ook de normale RUD Centrax N899 geschikt bevonden. Deze zijn ook verkrijgbaar in de bijzondere bandenmaten (zoals 275/45/20). Voor de 235 / 55 / 19 zijn de normale RUD Centrax S898 geschikt.

Om naar de RUD Centrax sneeuwkettingen te gaan klikt u op de onderstaande link, vul daar de bandenmaat in van uw Volvo XC90 (model 2015 / 2016).

RUD Centrax sneeuwkettingen voor de Volvo XC90

Klik op de onderstaande button om naar RUD Centrax sneeuwkettingen te gaan. Vul vervolgens uw bandenmaat in om het product te bestellen. Sneeuwkettingen4U biedt al RUD Centrax sneeuwkettingen vanaf 380.95 EUR.

Alternatieven voor de RUD Centrax voor op de Volvo XC90

Er zijn natuurlijk meer loopvlaksneeuwkettingen verkrijgbaar die geschikt zijn voor zware SUV’s met weinig tot geen binnenspeling zoals de Volvo XC90. En daar zitten ook een aantal voordelige exemplaren bij. Hieronder treft u een overzicht van alle loopvlaksneeuwkettingen die geschikt zijn voor SUV’s.