Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Toyota Auris. Voor de Toyota Auris zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Toyota Auris uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen hebben wij als Sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten voor de Toyota Auris op deze pagina verzameld.

 

Sneeuwkettingen voor de Toyota Auris
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Toyota Auris om het aanbod sneeuwkettingen voor de Toyota Auris te bekijken:

 

In het instructieboekje van de Toyota Auris hebben wij geen beperking kunnen vinden met betrekking tot het gebruik van sneeuwkettingen. Dat is vrij ongebruikelijk, zeker bij grotere bandenmaten. De meeste automerken adviseren het gebruik van loopvlaksneeuwkettingen bij een bandenmaat groter dan 17 of 18 inch. Overleg daarom met uw Toyota dealer wat het meest veilige en verstandige is om te gebruiken. In het instructieboekje van de Toyota Auris Hybrid Touring Sports uit 2015 raadt Toyota het gebruik van traditionele sneeuwkettingen af voor bandenmaten met 17″ velgen of groter.

Let op : controleer dus altijd het instructieboekje van uw Toyota Auris op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast opuw bandenmaat? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlaksneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Toyota Auris zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Staat uw bandenmaat er niet tussen? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Toyota Auris.