Bij Sneeuwkettingen4U hebben we een breed assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen met een voordelige prijs, ook voor de Audi A1. Verschillende sneeuwkettingen van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider zijn geschikt voor de Audi A1. De Audi A1 is uitgevoerd met diverse bandenmaten, daardoor kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Om u te helpen met het vinden van de juiste sneeuwkettingen voor de Audi A1 hebben wij op deze pagina de meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A1 geselecteerd.

Sneeuwkettingen voor de Audi A1
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A1 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi A1 te bekijken:

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Audi A1 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Audi A1 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

Is uw bandenmaat afwijkend van de bovengenoemde? Of weet u niet zeker welke bandenmaat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Audi A1.