Bij Sneeuwkettingen4U hebben we een breed assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen. Deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Verschillende sneeuwkettingen van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider zijn geschikt voor de Hyundai i30. De Hyundai i30 is uitgevoerd met diverse bandenmaten, daardoor kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Sneeuwkettingen4u heeft speciaal om u te helpen de meest voorkomende bandenmaten voor de Hyundai i30 verzameld en op een rijtje gezet. Hieronder vindt u de meest voorkomende bandenmaten voor de Hyundai i30.

Voor het toepassen van sneeuwkettingen maken we onderscheid tussen de Hyundai i30 en de sportievere Hyundai i30 N.

Sneeuwkettingen voor de Hyundai i30
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Hyundai i30 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Hyundai 130 te bekijken:

Sneeuwkettingen voor de Hyundai i30 N
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Hyundai i30 N om het aanbod sneeuwkettingen te bekijken. Let op, op de bandenmaat 235/35 R19 is onvoldoende ruimte voor het monteren van traditionele sneeuwkettingen. Hier mogen alleen loopvlaksneeuwkettingen op.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Hyundai i30 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Hyundai hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.