De Porsche Cayenne is een sportieve SUV die voor het eerst in 2002 op de markt werd gebracht. Na een facelift in 2007 volgde in 2010 de introductie van de tweede generatie. De derde generatie van de Cayenne is sinds 2018 verkrijgbaar in diverse motor en stijluitvoeringen. Voor deze prachtige SUV, met eventuele vierwielaandrijving, geldt ook de sneeuwkettingenplicht en heeft u dus goede, veilige en betrouwbare sneeuwkettingen nodig.

Sneeuwkettingen voor de Porsche Cayenne
Bij Sneeuwkettingen4u zijn voor de Porsche Cayenne de volgende bandenmaten bekend. Porsche geeft aan dat bij 19 en 20 inch wielen alleen op de achteras sneeuwkettingen mogen worden gemonteerd. Klik op uw bandenmaat in het onderstaande overzicht om de geschikte sneeuwkettingen te tonen.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Porsche Cayenne en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Porsche hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.