Sneeuwkettingen voor de Audi Q5


Sneeuwkettingen voor de Audi Q5
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Audi Q5

Op zoek naar sneeuwkettingen voor uw Audi Q5? Ook een Audi Q5 moet verplicht sneeuwkettingen aan boord hebben. Ook al gaat u met uw Quattro uitvoering als een speer veilig en gemakkelijk door de sneeuw ook u kunt vast komen te staan. 

Sneeuwkettingen4u heeft een enorm breed assortiment aan allerlei sneeuwkettingen, bij ons zijn deze sneeuwkettingen ook nog eens zeer voordelig geprijsd. In ons assortiment komt u vele bekende merken als RUD, husky en Spikes Spider tegen. Omdat de Audi Q5 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Audi Q5 verzameld en daarbij natuurlijk de bijhorende sneeuwketting.

Sneeuwkettingen voor de Audi Q5
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi Q5 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi Q5 te bekijken:

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Audi Q5 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Audi Q5 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto over het gebruik van sneeuwkettingen.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of durft u niet met zekerheid te zeggen welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan even op de zijkant van uw band, het is zo gedaan, en niets is zo vervelend als vast komen te staan in de sneeuw met de verkeerde sneeuwkettingen. Via de onderstaande sneeuwkettingzoeker vindt u gemakkelijk de juiste sneeuwkettingen door uw bandenmaat in te voeren. De resultaten worden bovendien met een extra filter voor 4×4 en SUVs gesorteerd zodat u veilig op weg kunt met uw Audi Q5.