Hoewel de kans groter is dat u iemand uit de sneeuw gaat trekken met uw Mitsubishi Pajero dan dat uzelf vast komt te staan zijn sneeuwkettingen verplicht in sommige Europese landen. En hoe zeker u ook bent met uw 4×4 in barre sneeuwcondities, ook u kunt op een ijzige weg met een helling de sneeuwkettingen wel eens nodig hebben. En op dat moment moeten ze passen en geen verdere schade aan uw auto brengen.

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes Spider in ons assortiment. Omdat de Mitsubishi Pajero net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi Pajero te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi Pajero hebben wij op deze pagina verzameld.

Sneeuwkettingen voor de Mitsubishi Pajero
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi Pajero om het aanbod sneeuwkettingen voor de Mitsubishi Pajero te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Mitsubishi Pajero op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Mitsubishi Pajero zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Heeft uw Mitsubishi Pajero een afwijkende bandenmaat met de bovengenoemde bandenmaten? Of durft u niet met zekerheid te zeggen wat uw bandenmaat is? Kijk dan even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle passende sneeuwkettingen te zien die passen op uw Mitsubishi Pajero.