Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een groot assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk hebben wij ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes voor de Peugeot 508 in ons assortiment. Voor de nieuwe Peugeot 508, of u nou de SW of de sedan rijdt, geldt ook de sneeuwkettingenplicht en heeft u dus goede, veilige en betrouwbare sneeuwkettingen nodig.

Wist u dat het gebruik van verkeerde sneeuwkettingen schade kan veroorzaken aan vitale onderdelen van uw auto zoals de remleidingen, ABS en ESP systemen? Zorg er dus voor dat u de juiste sneeuwketting voor uw Peugeot 508 mee heeft. Als u ze nodig heeft moeten ze wel mogen worden gemonteerd. Omdat niet alle sneeuwkettingen mogen worden toegepast hebben wij dat voor u uitgezocht en per bandenmaat voor u samengevat.

Omdat de Peugeot 508 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Peugeot 508 te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Peugeot 508 hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

Op Sneeuwkettingen4u zijn er voor de nieuwste generatie Peugeot 508 en Peugeot 508 SW zeven bandenmaten bekend. Voor de bandenmaten 215/60 R16, 215/55 R17 en 225/55 R17 geldt dat er sneeuwkettingen gemonteerd kunnen worden die maximaal 9mm aan ruimte innemen. Voor de bandenmaten 135/80 R18, 235/45 R18, 235/40 R19 en 245/45 R18 valt er in het instructieboekje te lezen dat hier geen sneeuwkettingen op mogen woden gemonteerd omdat de ruimte te beperkt is voor traditionele sneeuwkettingen. Op deze maten mag u alleen loopvlaksneeuwkettingen monteren.

Sneeuwkettingen voor de Peugeot 508
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Peugeot 508 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Peugeot 508 te bekijken:

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Peugeot 508 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Peugeot hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.