De Nissan Qashqai stamt alweer uit 2007. Tien jaar later, in 2017, is het tijd voor de nieuwste generatie Nissan Qashqai. In 2017 onderging de Qashqai een kleine facelift waarbij zowel buiten- als binnenzijde onder handen zijn genomen. De Qashqai is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder een vierwielaangedreven versie. Daarmee kan de Qashqai goed zijn weg vinden in de sneeuw, maar ook voor deze Nissan light-SUV geldt dat in landen met een sneeuwkettingenplicht er passende, veilige en het goede type sneeuwkettingen moeten worden meegenomen.

Omdat de Nissan Qashqai net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij helpen u graag aan de juiste. De meest voorkomende bandenmaten voor de nieuwste generatie hebben wij hieronder voor u samengevoegd. Daar hebben we de passende filters ingesteld zodat u alleen de sneeuwkettingen krijgt te zien die op de voorwielen van de Nissan mogen worden geplaatst.

Sneeuwkettingen voor de Nissan Qashqai

Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Nissan Qashqai om het aanbod sneeuwkettingen voor de Nissan Qashqai te bekijken:

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Nissan Qashqai en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Nissan hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.