sneeuwkettingen voor de Audi A4


sneeuwkettingen voor de Audi A4
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

sneeuwkettingen voor de Audi A4

Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Audi A4. Voor de Audi A4 zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Audi A4 uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de Audi A4 op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A4.

Sneeuwkettingen voor de Audi A4
In het instructieboekje voor de Audi A4 vanaf 2017 wordt gemeld dat de sneeuwkettingen een maximale hoogte mogen hebben van 13.5 mm. Ook geeft Audi aan dat het gebruik van sneeuwkettingen alleen is toegestaan op de specifieke bandenmaten. Welke bandenmaten dat zijn worden in het instructieboekje niet genoemd maar zijn opvraagbaar bij uw audi dealer. Wanneer uw dealer heeft bevestigd dat de sneeuwkettingen kunnen worden gemonteerd op uw A4 kunt u de bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten selecteren. U krijgt vervolgens het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi A4 te zien:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast of kan uw dealer u geen duidelijkheid geven? Neem dat het zekere voor het onzekere. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Audi A4 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.