Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

De Mitsubishi Outlander en de PHEV zijn een van de populairste lease modellen van dit moment en zijn zeer geschikte auto’s om mee op wintersport te gaan. De 4×4 ondersteuning zorgt ervoor dat de Outlander comfortabel en veilig door sneeuwterrein kan rijden (zeker in combinatie met winterbanden). Toch zijn sneeuwkettingen ook verplicht op 4×4 wagens met winterbanden. En zeker op ijzige wegen die stijl omhoog of omlaag lopen zijn sneeuwkettingen geen overbodige luxe. De laatste kilometers zou u wel eens sneeuwkettingen nodig kunnen hebben en dan is het belangrijk dat ze passen en geen schade aan uw Outlander brengen.

Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Mitsubishi Outlander. Voor de Mitsubishi Outlander zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Mitsubishi Outlander uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen hebben wij als Sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi Outlander op deze pagina verzameld. Omdat er grote verschillen bestaan tussen de verschillende bouwjaren en modellen van de Outlander is het belangrijk om te weten dat het niet alleen gaat om de bandenmaat, maar ook om het gewicht van de auto en de beschikbare binnenspeling.

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV
In uw instructieboekje valt op pagina 11 – 13 te lezen dat er een maximale binnenspeling is van 9 mm. Sneeuwkettingen producent RUD adviseert voor de Mitsubishi Outlander met als bouwjaar 2013 en hoger de RUD Easy2Go of de RUD Centrax V.

Vanwege het comfort, het gewicht van bijna 2000 kg van de PHEV en de toegevoegde waarde van de loopvlaksneeuwkettingen in het gebruik en de geringere kans op schade door het gebrek aan binnenspeling adviseren wij liever RUD Centrax V voor de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV.

Klik op een van de bovengenoemde sneeuwkettingen en vul op de productpagina de bandenmaat in om de sneeuwkettingen te bestellen. U kunt ook gebruik maken van de sneeuwketting zoeker, u krijgt dan de beschikbare modellen te zien voor de Mitsubishi Outlander PHEV.



Sneeuwkettingen voor de oudere Mitsubishi Outlander
Heeft u een Outlander met een bouwjaar voor 2013? Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi Outlander om het aanbod sneeuwkettingen voor de Mitsubishi Outlander te bekijken:

Of gebruik de onderstaande sneeuwkettingenzoeker.


Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Mitsubishi Outlander op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Mitsubishi Outlander zoals remleidingen beschadigen. Volg altijd de gegeven instructies van het instructieboekje van uw Mitsubishi Outlander.

Is de bandenmaat van uw Mitsubishi Outlander niet genoemd in de bovenstaande lijst? Of twijfelt u over de bandenmaat van uw Mitsubishi Outlander? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Mitsubishi Outlander.