De Mitsubishi Outlander en de PHEV zijn een van de populairste lease modellen van dit moment en zijn zeer geschikte auto’s om mee op wintersport te gaan. De 4×4 ondersteuning zorgt ervoor dat de Outlander comfortabel en veilig door sneeuwterrein kan rijden (zeker in combinatie met winterbanden). Toch zijn sneeuwkettingen ook verplicht op 4×4 wagens met winterbanden. En zeker op ijzige wegen die stijl omhoog of omlaag lopen zijn sneeuwkettingen geen overbodige luxe. De laatste kilometers zou u wel eens sneeuwkettingen nodig kunnen hebben en dan is het belangrijk dat ze passen en geen schade aan uw Outlander brengen.

Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Mitsubishi Outlander. We onderscheiden hierbij de Outlander uit 2010 – 2013, 2013 – 2015, 2015 – 2019 en de laatste versie met een facelift uit 2019. Omdat de Mitsubishi Outlander uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen hebben wij als Sneeuwkettingen4u de meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi Outlander op deze pagina verzameld. Omdat er grote verschillen bestaan tussen de verschillende bouwjaren en modellen van de Outlander is het belangrijk om te weten dat het niet alleen gaat om de bandenmaat, maar ook om het gewicht van de auto en de beschikbare binnenspeling.

De Mitsubishi Outlander (2015 – 2019)
In het instructieboekje van de nieuwste Mitsubishi Outlander is aangegeven dat er onvoldoende ruimte is voor het monteren van sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen4u adviseert daarom het gebruik van loopvlaksneeuwkettingen op de nieuwste Outlander.

De Mitsubishi Outlander (2013 – 2015)
In uw instructieboekje valt op pagina 11 – 13 te lezen dat er een maximale binnenspeling is van 9 mm. Vanwege het comfort, het gewicht van bijna 2000 kg van de PHEV en de toegevoegde waarde van de loopvlaksneeuwkettingen in het gebruik en de geringere kans op schade door het gebrek aan binnenspeling adviseren wij liever RUD Centrax V of de König K-Summit XL voor deze Mitsubishi Outlander.

Sneeuwkettingen voor de Mitsubishi Outlander (2010 – 2012)
Heeft u een Outlander met een bouwjaar voor 2013? Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Mitsubishi Outlander om het aanbod sneeuwkettingen voor de Mitsubishi Outlander te bekijken:

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Mitsubishi Outlander en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Mitsubishi hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.