Sneeuwkettingen4u heeft een groot assortiment aan sneeuwkettingen in alle soorten en maten, en deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Opel Mokka net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Opel Mokka verzameld en daarbij natuurlijk de geschikte sneeuwketting.

Opel hanteert een aantal restricties op het gebruik van sneeuwkettingen op de eerste generatie Opel Mokka. Op vijf bandenmaten zijn sneeuwkettingen toegestaan. Gebruik deze alleen op de voorwielen en zorg ervoor dat deze geschikt zijn voor SUVs. Ten aanzien van de beschikbare binnenspeling hanteert Opel voor de 215/65 R16 9mm, voor de 215/60 R17 en 215/55 R18 12mm en voor de 215/60 R17 en 215/55 R18 zelfs 0mm. Op de twee laatsten kunnen dus alleen loopvlaksneeuwkettingen.

Sneeuwkettingen voor de Opel Mokka
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Opel Mokka om het aanbod sneeuwkettingen voor de Opel Mokka te bekijken:

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
De aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Opel Mokka en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen worden met de grootste zorg nagelopen. Ondanks ons streven kan het zijn dat door snelle technologische ontwikkelingen het voorkomt dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date zijn. Voordat u sneeuwkettingen aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / de gebruikershandleiding van uw Opel raad te plegen over het gebruik van sneeuwkettingen. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.