De betrouwbare sneeuwkettingen van RÜD zijn verkrijgbaar in diverse varianten en zijn geschikt voor elk type auto. Of u nou een personenwagen heeft, een SUV, bestelbus of camper, binnen het assortiment is altijd een ketting te vinden die past.

Voor alle modellen van RÜD geldt dat deze gemakkelijk zijn te monteren, concurrerend zijn geprijst en voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen en normen. Alle RÜD sneeuwkettingen zijn TUV gecertificeerd en voldoen aan de Ö-norm. Met deze sneeuwkettingen kunt u dus elk wintersportgebied in Europa betreden.

Toont alle 6 resultaten

Filters aan/uit
Bekijk Alle
RUD Grip 9mm
Close

RUD GRIP sneeuwkettingen

Vanaf 99.95
RUDcompact EasyTop
Close

RUDcompact EasyTop

Vanaf 119.95
Close

RUD Hybrid sneeuwkettingen

Vanaf 139.95
RUD GRIP V
Close

RUD GRIP V sneeuwkettingen

Vanaf 168.95
RUD Centrax sneeuwkettingen
Close

RUD Centrax sneeuwkettingen

Vanaf 391.95
RUD Centrax V sneeuwkettingen
Close

RUD Centrax V sneeuwkettingen

Vanaf 391.95

RUD Sneeuwkettingen kopen

Het Duitse familiebedrijf RUD is al meer dan 140 jaar actief en staat vooral bekend om hun innovatieve sneeuwkettingen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. RUD is de wereldmarktleider op het gebied sneeuwkettingen. RUD werkt nauw samen met autofabrikanten om de beste sneeuwkettingen te ontwikkelen voor ieder voertuig. Het is dan ook niet vreemd dat veel autofabrikanten waaronder Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Saab, Jaguar, Alfa Romeo en Opel de sneeuwkettingen van RUD aanbevelen.

Op Sneeuwkettingen4u treft u het assortiment sneeuwkettingen van RUD in de uitvoeringen RUD Top10, RUD Grip en Grip V, RUD Easy2Go, de RUD Hybrid en de RUD Centrax en Centrax V loopvlak sneeuwkettingen.