Sneeuwkettingen voor de Kia Picanto


Sneeuwkettingen voor de Kia Picanto
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Kia Picanto

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes in ons assortiment. Omdat de Kia Picanto net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Kia Picanto te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Kia Picanto hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de Kia Picanto
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Kia Picanto om het aanbod sneeuwkettingen voor de Kia Picanto te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Kia Picanto op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Kia Picanto zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Staat de bandenmaat van uw auto er niet tussen? Of weet u niet zeker welke maart banden uw auto heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Kia Picanto.