Sneeuwkettingen4u heeft een groot assortiment aan sneeuwkettingen in alle soorten en maten, en deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Opel Ampera net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Sneeuwkettingen4u helpt u graag door de meest voorkomende bandenmaten van de Opel Ampera te verzamelen op deze pagina. Als u klikt op de bandenmaat die bij uw auto past krijgt u alle geschikte sneeuwkettingen te zien.

Voor de Opel Ampera kunnen voor de meeste bandenmaten alleen fijnmazige sneeuwkettingen worden gebruikt. De Ampera heeft weinig binnenspeling / ruimte tussen de wielkast (7mm) en de banden om hier sneeuwkettingen op te kunnen monteren. Daarom kunnen er alleen sneeuwkettingen specifieke worden gebruikt die weinig tot geen ruimte in nemen.

Sneeuwkettingen voor de Opel Ampera
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Opel Ampera om het aanbod sneeuwkettingen voor de Opel Ampera te bekijken:

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Opel Ampera en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Opel hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.