Bent u op zoek naar sneeuwkettingen voor uw Porsche? Of u nou de trotse eigenaar bent van een Porsche Cayenne, Porsche Cayman, Porsche Boxter, Porsche Macan, 911 of Panamera, op Sneeuwkettingen4U vindt u gemakkelijk alle sneeuwkettingen die passen op uw Porsche. Om de selectie van de juiste sneeuwkettingen zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we op deze pagina de meest populaire Porsche modellen verzameld met de daarbij behorende sneeuwkettingen. Om een paar sneeuwkettingen voor uw Porsche te kopen selecteert u eenvoudig het type van uw voertuig. Vervolgens krijgt u de meest gebruikte bandenmaten te zien van uw model en de sneeuwkettingen die daarop passen.

Sneeuwkettingen voor Porsche

Staat uw Porsche er niet tussen? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Bij de meeste Porsche’s moeten de sneeuwkettingen op de achterwielen worden gemonteerd (in verband met de ruimte en aandrijving). Bij sommige typen zijn er uitzonderingen voor 17″ en 18″ velgmaten, hierbij adviseert Porsche het gebruik van sneeuwkettingen op alle wielen. U treft deze specificaties in uw instructieboekje en op de pagina’s van de individuele modellen.