Sneeuwkettingen voor de Audi A7


Sneeuwkettingen voor de Audi A7
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Audi A7

Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen lagen prijzen, speciaal geschikt voor de Audi A7. Voor de Audi A7 zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals Maggi, Weissenfeld, RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Audi A7 uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de sneeuwkettingen voor de Audi A7 op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A7.

Sneeuwkettingen voor de Audi A7
In het instructieboekje van de (nieuwe) Audi A7 valt te lezen dat sneeuwkettingen alleen op specifieke bandmaatcombinaties kunnen worden gebruikt. Details hierover moeten worden opgevraagd bij de dealer. Bovendien mogen de sneeuwkettingen niet meer ruimte in nemen dan 10,5 mm. Kies daarom voor sneeuwkettingen met een maximale binnenspeling van 9 mm. Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A7 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi A7 te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw A7 gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Audi zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen. Raadpleeg bij twijfel altijd de dealer! Sneeuwkettingen4u is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.

Is uw bandenmaat hierboven niet genoemd? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Audi A7.