Volkswagen Arteon sneeuwkettingen


Volkswagen Arteon sneeuwkettingen
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Volkswagen Arteon sneeuwkettingen

Bij Sneeuwkettingen4u hebben wij het assortiment sneeuwkettingen voor de Volkswagen Arteon voor verzameld. Op onze webshop koopt u passende sneeuwkettingen voor de Arteon tegen zeer voordelige tarieven. Voor de Volkswagen Passat zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky, Pewag, Weissenfels en Spikes Spider. Omdat de Volkswagen Arteon wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van de juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4U de meest voorkomende bandenmaten voor uw Volkswagen op een rijtje gezet. In het Volkswagen businesspakket van de Arteon kunt u een winterset met sneeuwkettingen kopen. Daarin worden 9 mm sneeuwkettingen geadviseerd op een bandenmaat van 215/55 R17.

Sneeuwkettingen voor de Volkswagen Arteon
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volkswagen Passat om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volkswagen Arteon te bekijken geschikt voor 9mm binnenspeling.

205/55 R16
215/55 R17
225/55 R17
245/45 R18

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Volkswagen Arteon op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw auto gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Volkswagen Arteon zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw Volkswagen op het gebruik van sneeuwkettingen.

Zit uw bandenmaat er niet bij? Of weet u niet zeker welke maat banden u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Selecteer uw bandenmaat van uw winterbanden op de bovenstaande sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Volkswagen Arteon.