Gaat u op wintersport en bent u van plan sneeuwkettingen te huren? U kunt al sneeuwkettingen huren vanaf € 25 per week. Ook is het mogelijk om sneeuwkettingen te huren voor een 4×4 auto, hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Misschien wilt u de sneeuwkettingen huren, omdat u denkt dat het aanschaffen van sneeuwkettingen duur is. Maar is het huren van sneeuwkettingen eigenlijk wel verstandig?

Wij hebben ondervonden dat de meeste mensen die sneeuwkettingen huren het ophalen van de gehuurde sneeuwkettingen een tijdrovende klus vinden. En dan moeten de sneeuwkettingen ook nog teruggebracht worden direct na terug komst van wintersport. De meeste wintersporters hebben geen tijd om de gehuurde sneeuwkettingen na de wintersport ook nog eens terug te brengen naar de verhuurder. U zal niet de eerste zijn die vergeet de gehuurde sneeuwkettingen op dag van terugkomst terug te brengen, in dit geval betaalt u meestal voor een week extra huur. Het huren van sneeuwkettingen kost op deze manier een hoop geld. Dit geld kan u besparen door sneeuwkettingen te kopen.

Waarom sneeuwkettingen huren niet verstandig is:

  • Gemiddeld €75 borg betalen
  • De sneeuwkettingen dienen voor wintersport opgehaald te worden en direct na wintersport teruggebracht te worden
  • Slechte investering
  • Tijdrovend
  • Geen ervaring met de montage/demontage
  • Geen eigenaar

In Nederland is het momenteel heel gangbaar om sneeuwkettingen te huren. Sneeuwkettingen zijn in de meeste wintersport landen verplicht. Waardoor er in principe altijd sneeuwkettingen meegenomen moeten worden naar wintersport landen. Als u sneeuwkettingen huurt kost het u tussen de 25 en 40 euro per week. Deze prijs wordt nog veel hoger als u op wintersport gaat met een 4×4 auto. Wist u dat u bij ons al voor € 38,95 twee sneeuwkettingen aanschaft. Deze prijs is dus ongeveer gelijk aan 1 week sneeuwkettingen huren. Bij het huren van sneeuwkettingen bent u geen eigenaar van de kettingen, als u bij Sneeuwkettingen4u sneeuwkettingen aanschaft bent u natuurlijk wel eigenaar. Sneeuwkettingen aanschaffen bespaard u tegenover sneeuwkettingen huren een hoop tijd. Als u sneeuwkettingen huurt moet u ze vaak komen ophalen en terugbrengen na afloop. Nog een nadeel van sneeuwkettingen huren is dat u kans hebt dat u ieder jaar verschillende sneeuwkettingen meekrijgt, hierdoor krijgt u geen ervaring met het opleggen/bevestigen van sneeuwkettingen.

Het kopen van sneeuwkettingen is een goede investering. De kosten zijn vaak al terug verdiend na drie weken wintersport, de wintersporten na die drie weken bespaart u dus iedere week 25 – 40 euo per week. En als u eenmalig op wintersport gaat kunnen de sneeuwkettingen natuurlijk ook nog tweedehands verkocht worden. Ook heb je de sneeuwkettingen altijd tot uw beschikking.  Wij adviseren u om uw sneeuwketting gewoon te kopen, daar bespaart u veel moeite, energie en geld mee!

Met onze sneeuwkettingen bent u voordeliger uit voor de komende jaren. Onze voordelige sneeuwkettingen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.