Sneeuwkettingen voor de Volvo V90


Sneeuwkettingen voor de Volvo V90
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Volvo V90

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit en ook nog eens tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes voor de Volvo V90 in ons assortiment. Omdat de Volvo V90 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Wij als Sneeuwkettingen4U helpen u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V90 te verzamelen. Onderstaand vindt u de meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V90.

Sneeuwkettingen voor de Volvo V90 (model voor 2017)

Heeft u een Volvo V90 van het type voor 2017? Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V90 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Volvo V90 te bekijken:

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Volvo V90 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast voor uw bandenmaat? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Volvo V90 zoals remleidingen beschadigen. Volg dus altijd de instructies van het instructieboekje van uw Volvo V90.

Sneeuwkettingen voor de Volvo V90 (2017)

Bent u de trotse bestuurder van de nieuwe Volvo v90? Dan gelden er bij grotere wielmaten speciale eisen ten aanzien van uw sneeuwkettingen. Bij grotere wielen kunnen er op de nieuwe V90 kunnen namelijk alleen zogenoemde loopvlak sneeuwkettingen worden gemonteerd. Dit zijn speciale sneeuwkettingen die geen ruimte in nemen aan de achterkant van de band. Volvo adviseert zelf de K-Summit sneeuwkettingen. Wij kunnen u een voordeliger alternatief bieden in de vorm van de RUD Centrax sneeuwkettingen. Deze zijn voor de onderstaande banden maten beschikbaar vanaf 391.95 Eur, dat is een stuk voordeliger dan de 425 EUR van de K-Summit sneeuwkettingen!

Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst om alle geschikte sneeuwkettingen voor de nieuwe Volvo V90 te bekijken:

Heeft u een kleinere velg maat dat 16 inch? Raadpleeg dan uw instructieboekje of u gewone sneeuwkettingen kunt gebruiken. Gebruik bij twijfel altijd loopvlaksneeuwkettingen of sneeuwkettingen met een kleine binnenspeling zoals de RUD Hybrid.

Staat uw bandenmaat niet in de lijst met meest voorkomende bandenmaat voor de Volvo V90? Of weet u niet zeker welke banden maat u heeft? Kijk dan vooral even op de zijkant van uw band, het is zo gebeurd, en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Vul uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Volvo V90.