Bij Sneeuwkettingen4u heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Producten met een beschadigde verpakking en / of producten waarvan de verzegeling is verbroken zijn hiervan uitgezonderd.

Retourneren van artikelen
Om een artikel te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt automatisch geweigerd). Sommige sneeuwkettingen zijn verzegeld en worden verzonden in originele verpakking. Wanneer de verzegeling is verbroken en / of de verpakking is beschadigd vervalt het recht tot retour en kunnen wij het artikel niet retour nemen. Indien u een artikel naar ons retour zendt, dient u deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vergeet uw afzendadres niet te vermelden op de retourverpakking.

Hieronder kunt u het retourformulier downloaden welke u dient mee te sturen met uw bestelling / artikel.
Download het retourformulier

Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal dan binnen 14 dagen worden gecrediteerd.

Ruilen en vervangende artikelen
Heeft u een verkeerde keuze gemaakt? Of toch liever een ander product? Geen enkel probleem! Bestel het gewenste artikel en stuur ons de artikelen terug die u graag zou willen ruilen. Vergeet daarbij niet opnieuw af te rekenen. Om een artikel te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt automatisch geweigerd). Voor het ruilen of opsturen van vervangende artikelen gelden voor de retour te nemen producten dezelfde condities zoals hierboven beschreven. Indien u een artikel naar ons retour zendt, dient u deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vergeet uw afzend adres niet te vermelden op de retourverpakking.

Hieronder kunt u het retourformulier downloaden welke u dient mee te sturen met uw bestelling / artikel.

Download de retour instructies

Wilt u graag uw sneeuwkettingen retourneren? Download en print dan ons speciale retourformulier.

Let op : onze sneeuwkettingen worden verzegeld verzonden, voorkom teleurstelling, alleen verzegelde en ongebruikte producten worden retour genomen.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal dan binnen 14 dagen worden gecrediteerd.

Voor vervangende verzendingen gelden dezelfde levertijden als voor nieuwe bestellingen.