Om veilig op wintersport te kunnen gaan is het belangrijk de juiste sneeuwkettingen mee te nemen. Maar welke sneeuwkettingen zijn geschikt voor de Peugeot 308? Omdat de Peugeot 308 net als vele andere auto’s wordt geproduceerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Op sneeuwkettingen4u hebben wij de meest gebruikte bandenmaten bij elkaar gepakt en uitgezocht welke sneeuwkettingen hierop gemonteerd mogen worden.

Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een groot assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk hebben wij ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, König, Weissenfels, Maggi en Spikes Spider voor de Peugeot 308 in ons assortiment.

Bij Sneeuwkettingen4u zijn er voor de nieuwste generatie Peugeot 308 vijf bandenmaten bekend. Op alle de bandenmaten 195/65 R15, 205/55 R16 en 225/45 R17 kunnen traditionele sneeuwkettingen worden gemonteerd die maximaal 9mm aan ruimte achter het wiel in nemen. Voor de bandenmaten 225/40 R18 en 235/35 R19 geldt dat hiervoor te weinig binnenspeling is. Hier mogen alleen loopvlaksneeuwkettingen op worden gemonteerd.

Sneeuwkettingen voor de Peugeot 308
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Peugeot 308 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Peugeot 308 te bekijken. Raadpleeg ook uw instructieboekje over het gebruik van sneeuwkettingen.

Handleiding Peugeot 308 over sneeuwkettingen (2017)

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Peugeot 308 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Peugeot hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.