De Seat Tarraco is een ruime SUV met een strakke lijnvoering. Of u nou rijdt in de Style, Xcellence of de FR PHEV, deze prachtige auto met een in het oog springende en robuuste design is bijna 5 meter lang en 1,66 hoog. Een flinke wagen, met 5 tot 7 zitplaatsen en een ruime bagageruimte maakt dit een ideale reisgenoot voor een heerlijke wintersport.

Voor een optimale veiligheid en om aan de regelgeving te voldoen is het gebruik van de juiste sneeuwkettingen strikt noodzakelijk. Op de Seat Tarraco zijn vier verschillende bandenmaat configuraties bekend. Op de 215/65 R17 bandenmaat mogen traditionele sneeuwkettingen worden gemonteerd die niet meer dan 9mm innemen binnen de wielkast. Voor de 235/55 R18, 235/50 R19 en 235/45 R20 bandenmaten kunnen alleen loopvlaksneeuwkettingen voor SUVs worden gemonteerd. Het gebruik van verkeerde sneeuwkettingen kunnen schade aanbrengen aan vitale onderdelen van de Tarraco, zoals ABS en ESP systemen. Zorgt er dus voor dat u de juiste sneeuwkettingen kiest voor uw Seat. Om u een handje op weg te helpen hebben wij voor de bovengenoemde bandenmaat configuraties alle passende sneeuwkettingen bij elkaar gezocht. Sneeuwkettingen mogen uitsluitend op de voorwielen worden gemonteerd, zelfs bij wagens met vierwielaandrijving.

Seat Tarraco sneeuwkettingen en bandenmaten
De volgende bandenmaten zijn bij ons bekend op de Seat Tarrco. Klik op uw bandenmaat om het aanbod sneeuwkettingen te filteren.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat onze aanbevelingen van het gebruik van sneeuwkettingen op uw Seat Tarraco met betrekking tot de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet onze aanbeveling niet altijd up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw autofabrikant hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.