Sneeuwkettingen voor de Audi Q3


Sneeuwkettingen voor de Audi Q3
Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen voor de Audi Q3

Sneeuwkettingen4u heeft een groot assortiment aan sneeuwkettingen in alle soorten en maten, en deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Audi Q3 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Audi Q3 verzameld en daarbij natuurlijk de geschikte sneeuwketting.

In het instructieboekje valt te lezen dat Audi alleen fine-mesh sneeuwkettingen adviseert welke niet meer dan 0.53 inch (13.5 mm) aan hoogte toevoegen. Daarnaast geeft Audi aan dat niet op elke band/velgcombinatie sneeuwkettingen kunnen worden gebruikt. Ze adviseren contact op te nemen met de Audi dealer om na te gaan op welke bandenmaat er sneeuwkettingen mogen worden gemonteerd.

Wij adviseren daarom de zogenaamde loopvlak sneeuwkettingen voor de nieuwe uitvoeringen van de Audi Q3. Deze zijn verkrijgbaar in o.a. de onderstaande bandenmaten :

Sneeuwkettingen voor de Audi Q3
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi Q3 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi Q3 te bekijken:

Sneeuwkettingen Audi Q3

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Audi Q3 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Audi Q3 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto over het gebruik van sneeuwkettingen.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of durft u niet met zekerheid te zeggen welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan even op de zijkant van uw band, het is zo gedaan, en niets is zo vervelend als vast komen te staan in de sneeuw met de verkeerde sneeuwkettingen. Via de sneeuwkettingzoeker op onze site vindt u gemakkelijk de juiste sneeuwkettingen door uw bandenmaat in te voeren, indien dit gedaan is krijgt u alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Audi Q3.