Sneeuwkettingen4u heeft een groot assortiment aan sneeuwkettingen in alle soorten en maten, en deze sneeuwkettingen zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wij leveren sneeuwkettingen van topmerken zoals RUD, Spikes Spider en Husky. Omdat de Audi Q3 net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, is het soms lastig om de juiste sneeuwketting te vinden. Maar wij als Sneeuwkettingen4u helpen u graag, en hebben daarvoor op deze pagina de meest voorkomende bandenmaat voor de Audi Q3 verzameld en daarbij natuurlijk de geschikte sneeuwketting.

In samenwerking met RÜD en König hebben wij gekeken op welke bandenmaten sneeuwkettingen mogen worden gemonteerd voor de nieuwste generatie Audi Q3. Op de kleinste bandenmaat, 215/65 R17, is minder dan 12mm aan binnenspeling beschikbaar. Hierop kunnen alleen zeer fijnmazige sneeuwkettingen worden geplaatst voor SUV’s zoals de König Easy-fit SUV. Op de overige bandenmaten kunnen alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd.

Sneeuwkettingen voor de Audi Q3
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi Q3 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi Q3 te bekijken:

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Audi Q3 en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Audi hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.