Op Sneeuwkettingen4U heeft u keuze uit een enorm breed assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben ook sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes in ons assortiment. Omdat de Kia Niro net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Sneeuwkettingen4u helpt u graag een handje door de meest voorkomende bandenmaten voor de Kia Picanto te verzamelen. De meest voorkomende bandenmaten voor de Kia Niro hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

De sneeuwkettingen voor de Kia Niro monteert u op de voorbanden. Voor de kleinste bandenmaat kunnen standaard sneeuwkettingen worden gebruikt die niet meer dan 9mm aan ruimte in nemen. Voor de 225/45 R18 bandenmaat kunnen alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gebruikt.

Sneeuwkettingen voor de Kia Niro
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten om het aanbod sneeuwkettingen voor de Kia Niro te bekijken:

Voor de Kia E-Niro hebben wij nog geen gegevens over sneeuwkettingen. Raadpleeg uw instructieboekje voor instructies voor het gebruik van sneeuwkettingen op uw volledig elektrische Kia Niro.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Of staat er in uw handleiding dat er géén sneeuwkettingen op uw bandenmaat mogen worden gemonteerd? Dan is er waarschijnlijk te weinig ruimte aan de achterkant van het wiel en de wielkast. In dit soort situaties mogen er waarschijnlijk, op afwijkende bandenmaat, alleen loopvlaksneeuwkettingen worden gemonteerd. Heeft u een ouder model dan de genoemde generatie? Maak dan gebruik van onze online sneeuwkettingen adviesmodule. Deze geeft aan op welke bandenmaten onze König sneeuwkettingen kunnen worden toegepast.

Disclaimer
Houdt u er alstublieft rekening mee dat de aanbevelingen van adviezen met betrekking tot de Kia Niro en de maat van de sneeuwkettingen en wiel- en bandafmetingen altijd met de grootste zorg worden nagelopen. Door snelle technologische ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat niet alle data in onze sneeuwkettingen adviezen up-to-date is. Wij proberen hier natuurlijk wel naar te streven. Voordat u een sneeuwketting aanschaft, c.q. monteert, vragen wij u daarom om het instructieboekje / handleiding van uw Kia hier op na te zien. Aan het gebruik en de uitkomsten van onze adviezen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.