Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Op Sneeuwkettingen4U treft u een groot assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de BMW X3. Voor de BMW X3 zijn er verschillende sneeuwkettingen verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider.

Omdat de BMW X3 wordt uitgevoerd met verschillende bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen bij het vinden van die juiste sneeuwkettingen heeft Sneeuwkettingen4U de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW X3 op deze pagina op een rijtje gezet.

Sneeuwkettingen voor de BMW X3
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de BMW X3 om het aanbod sneeuwkettingen voor de BMW X3 te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw BMW X3 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen onder uw BMW X3 gemonteerd mogen worden. Kies dan voor bijvoorbeeld de de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto. Dit zijn sneeuwkettingen die zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw BMW X3 zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

Zit uw bandenmaat niet bij de meest voorkomende bandenmaten voor de BMW X3? Of weet u de banden maat van uw auto niet? Controleer dan uw bandenmaat op de zijkant van uw band. Selecteer hieronder uw bandenmaat bekijk en vergelijk alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw BMW X3.