Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Sneeuwkettingen4U biedt een zeer ruim assortiment sneeuwkettingen van topkwaliteit voor uw Mercedes A-klasse tegen zeer voordelige prijzen. Wij hebben sneeuwkettingen van bekende merken als RUD, Husky en Spikes Spider in ons assortiment.

Omdat de Mercedes A-klasse net als vele andere auto’s wordt uitgevoerd met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwkettingen te vinden. Hieronder treft u de meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes A-klasse.

Sneeuwkettingen voor de Mercedes A-klasse
Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes A-klasse om het aanbod sneeuwkettingen voor de Mercedes A-klasse te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Mercedes A-klasse op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden.

Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw Mercedes A-klasse zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw auto op het gebruik van sneeuwkettingen.

 

Staat uw bandenmaat niet bij de meest voorkomende bandenmaten voor de Mercedes A-klasse? Of bent u er niet zeker van welke bandenmaat uw auto heeft? Kijk dan op de zijkant van uw band, er zijn meer dan 100 varianten per type sneeuwketting en niets is zo vervelend om vast komen te staan in de sneeuw met verkeerde sneeuwkettingen. Selecteer uw bandenmaat in en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die passen op uw Mercedes A-klasse.