Veilig online sneeuwkettingen kopen bij Sneeuwkettingen4U!

Wij als Sneeuwkettingen4U hebben een breed assortiment aan topkwaliteit sneeuwkettingen tegen zeer voordelige tarieven, speciaal geschikt voor de Audi A5. Voor de Audi A5 zijn diverse sneeuwkettingen beschikbaar van verschillende bekende merken zoals RUD, Husky en Spikes Spider. Omdat de Audi A5 uitgevoerd wordt met diverse bandenmaten, kan het lastig zijn om de juiste sneeuwketting te selecteren. Om u te helpen met het vinden van de juiste sneeuwkettingen voor uw Audi A5, hebben wij de meest voorkomende sneeuwkettingen voor de audi A5 verzameld op deze pagina.

Sneeuwkettingen voor de Audi A5

Kies uw bandenmaat uit de onderstaande lijst met meest voorkomende bandenmaten voor de Audi A5 om het aanbod sneeuwkettingen voor de Audi A5 te bekijken:

 

Let op : controleer altijd het instructieboekje van uw Audi A5 op het gebruik van sneeuwkettingen. Geeft het instructieboekje aan dat er geen sneeuwkettingen mogen worden toegepast? Dan betekent dit meestal dat er alleen loopvlak sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. Kies dan niet voor de standaard sneeuwkettingen maar voor bijvoorbeeld de RUD Centrax sneeuwkettingen of de Maggi Trak Auto, deze zijn gemaakt voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Het gebruik van normale sneeuwkettingen kunnen onderdelen van uw auto zoals remleidingen beschadigen. Raadpleeg dus altijd het instructieboekje van uw Audi A5 op het gebruik van sneeuwkettingen.

Staat uw bandenmaat niet bij de bovengenoemde bandenmaten? Of durft u niet met zekerheid te zeggen welke bandenmaat u heeft? Kijk dan even op de zijkant van een van uw band, het is een kleine moeite, en er is niets zo vervelend dan vast komen te staan in de sneeuw met de verkeerde maat sneeuwkettingen. Heeft u de bandenmaat gevonden op de zijkant van uw band? Vul dan uw bandenmaat in in de sneeuwketting zoeker en u krijgt alle sneeuwkettingen te zien die op uw Audi A5 passen.